TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Paco Rabanne Fame Parfum 80ml

Paco Rabanne Fame Parfum 80ml

  1. 80 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7058228000
På lager
775 DKK

 

Paco Rabanne Fame Parfum er en fortryllende duft, der fremkalder din indre stjerne. Dette er en parfume til det moderne, selvsikre individ. Med en sofistikeret blanding af frugt-, blomster- og træagtige noter giver denne parfume en unik duftsignatur, der er lige så mindeværdig som personen, der bærer den. Hvert spray af denne luksuriøse parfume er en hyldest til succes, glamour og elegance, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der ønsker at udtrykke deres lidenskab og personlighed.

 

h2

 

Paco Rabanne Fame Parfum åbner med forfriskende topnoter af saftig blomme og abrikos, og glider elegant over i et hjerte af rige blomsteragtige toner. Basen af sandeltræ og vanilje giver en varm, sensuel afslutning, der varer længe. I en stilfuld og elegant flaske er denne parfume lige så meget et kunstværk som en duft.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.