TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Paco Rabanne Fame Intense EDP

Paco Rabanne Fame Intense EDP

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7058243000
På lager
587 DKK

Paco Rabanne Fame Intense Eau de Parfum er en dristig og forførende duft, der fanger essensen af moderne femininitet og selvsikkerhed. Denne intense version af den oprindelige Fame-duft forstærker oplevelsen med en rig blanding af saftig mango og jasmin, inden den introducerer en sensuel hjertenote af glødende røgelse. Dybden i duften forstærkes af en base af cremet sandeltræ og musk, hvilket giver en uimodståelig og langvarig aura af mystik.

 

Paco Rabanne Fame Intense EDP er designet til kvinden, der tør stå i rampelyset og omfavne sin unikke karisma. Den elegante flaske, med sine gyldne og sorte nuancer, er et symbol på luksus og dristig elegance. Den udstråler en kraftfuld invitation til at udtrykke individualitet og skabe uimodståelige øjeblikke.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.