TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Marc Jacobs Perfect Intense EDP 100ml

Marc Jacobs Perfect Intense EDP 100ml

  1. 100 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7053162000
På lager
848 DKK

Marc Jacobs Perfect Intense EDP er en duft, der hylder individualitet og selvudtryk - perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Denne intense version af den populære duft 'Perfect' tager det originale koncept til nye højder med et dybere og mere forførende twist. Flasken, et kunstværk i sig selv med sin legende og farverige design, afspejler duftens essens af kreativitet og glæde. Duften åbner med en uimodståelig og forfriskende blanding af mandel, der skaber en øjeblikkelig og fængslende oplevelse.

 

I hjertet af Marc Jacobs Perfect Intense EDP afsløres en rig buket af cremet jasmin og solrig gardenia, der bidrager til en fyldig og sofistikeret følelse. Disse blomsteragtige noter smelter harmonisk sammen med varme og sensuelle basenoter af sandeltræ og kashmir cypres, hvilket giver duften en langvarig og mindeværdig karakter.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.