TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Lancome LVEB Extra Ordinaire EDP

Lancome LVEB Extra Ordinaire EDP

  1. 100 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7051134000
På lager
853 DKK

Lancôme La Vie Est Belle Extra Ordinaire Eau de Parfum er en strålende fortolkning af livets skønhed, en hyldest til øjeblikke af ren glæde og lykke. Denne ekstraordinære duft fordyber essensen af sin forgænger med en rigere og mere intens kraft. Her mødes forførende noter af rose, der omsluttes af en varm base af iris og mos. Det er en duft, der udstråler frihed og selvsikkerhed, designet til kvinden, der skriver sin egen historie.

 

Lancôme La Vie Est Belle Extra Ordinaire EDP er en duft, der inviterer dig til at omfavne livets skønhed med hvert åndedrag. Dens elegante flaske symboliserer duftens essens og stilfuldhed. Perfekt til den selvsikre kvinde, der værdsætter livets finere detaljer. Denne parfume er en daglig påmindelse om at leve ekstraordinært, sprede glæde og nyde hvert øjeblik fuldt ud.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.