TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Lancome La Nuit Tresor Le Parfum EDP

Lancome La Nuit Tresor Le Parfum EDP

  1. 100 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7051137000
På lager
848 DKK

Lancôme La Nuit Trésor Le Parfum EDP er en duft, der fanger nattens essens og kærlighedens magi. Denne Eau de Parfum er en intens og sensuel fortolkning af La Nuit Trésor-familien, der åbner med forførende noter af sort rose, efterfulgt af en hjertevarm harmoni af søde hindbær og afsluttes med en dyb base af praliner og røgelse. Dens sofistikerede og rige sammensætning udstråler en uimodståelig tiltrækning.

 

Lancôme La Nuit Trésor Le Parfum er designet til den moderne kvinde, der er modig, passioneret og uimodståelig. Dens ikoniske diamantformede flaske er et symbol på den værdifulde og unikke kærlighedshistorie, som enhver kvinde bærer indeni sig. Denne duft er en hyldest til romantik og en invitation til at opleve livets mest lidenskabelige øjeblikke.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.