TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Jean Paul Gaultier Gaultier Divine EDP 50ml

Jean Paul Gaultier Gaultier Divine EDP 50ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7044158000
På lager
575 DKK

Oplev uimodståelig charme og elegance med Jean Paul Gaultier Gaultier Divine EDP. Denne eksklusive parfume er en hyldest til den moderne kvindes styrke og selvstændighed, skabt af den verdensberømte designer Jean Paul Gaultier. Den unikke blanding af blomsteragtige- og orientalske noter gør denne duft til en sand sensorisk oplevelse, som gør den perfekt til den selvbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin individualitet og sofistikation.

 

h2

 

Gaultier Divine EDP åbner med en sprudlende topnote af appelsinblomst, der giver en frisk og energisk åbning. Hjertenoterne består af en forførende kombination af jasmin og rose, som giver duften en romantisk og feminin følelse. Basen af vanilje og patchouli giver en varm og sensuel afslutning. Med sin elegante og luksuriøse flaske er Jean Paul Gaultier Gaultier Divine EDP mere end bare en parfume - det er et kunstværk.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.