TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Hugo Boss The Scent Elixir W EDP 50 ml

Hugo Boss The Scent Elixir W EDP 50 ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7042321000
På lager
710 DKK

Hugo Boss The Scent Elixir for Women EDP er en forførende og intensivt feminin duft, der fanger essensen af uimodståelig tiltrækning. Denne Eau de Parfum er en luksuriøs fortolkning af den ikoniske serie The Scent, med en rig og dyb blanding af sød fersken, delikat osmanthusblomst og en modig base af ristet kakao. Resultatet er en usædvanligt forførende duft, der omfavner og efterlader et vedvarende og mindeværdigt indtryk.

 

The Scent Elixir for Women er udtrykket for sensualitet. Dens elegante og raffinerede flakon afspejler duftens luksuriøse kvalitet og Hugo Boss' uovertrufne sans for stil. Denne parfume er en hyldest til den moderne kvindes styrke og er skabt til at blive båret ved særlige lejligheder, der kræver en duft, der er lige så mindeværdig og unik som bæreren selv.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.