TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Gucci Guilty W Elixir 60ml

  1. , Dame
  2. Artikel nummer: 7039149000
På lager
905 DKK

Gucci Guilty Elixir De Parfum Pour Femme er en duft, der fanger essensen af moderne femininitet, fyldt med dristighed og sensualitet. Denne parfume, fra Guccis berømte Guilty-kollektion, er en hyldest til den selvstændige kvinde, der ikke er bange for at udtrykke sin personlighed. Flasken, med et elegant og stilrent udseende, afspejler duftens luksus. Duften åbner med en fængslende blanding af rige og frugtagtige noter, der straks fanger opmærksomheden.

 

I hjertet af Gucci Guilty Elixir De Parfum Pour Femme udvikler sig en dybere og mere forførende karakter, med en harmoni af delikate blomster- og træagtigenoter. Det skaber en varm og indbydende aura, der perfekt suppleres af basens sofistikerede toner af musk og ambra Denne parfume er en ideel ledsager til kvinder, der ønsker at udtrykke deres unikke charme og styrke, og den tilbyder en duftoplevelse, der er både uimodståelig og mindeværdig.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.