TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Gucci Guilty M Elixir 60ml

  1. , Herre
  2. Artikel nummer: 7039150000
På lager
860 DKK

Gucci Guilty Elixir De Parfum Pour Homme er en kraftfuld og forførende duft, der udstråler maskulinitet. Denne seneste tilføjelse til Gucci Guilty-kollektionen er skabt til den moderne mand, der værdsætter stil og dristighed. Parfumens flaske, med et stilrent og maskulint design, formidler en følelse af luksus og kvalitet. Duften åbner med forfriskende og energiske noter af citron og lavendel, som skaber et øjeblikkeligt nærvær.

 

I hjertet af Gucci Guilty Elixir De Parfum Pour Homme fremtræder en dyb og forførende sammensætning af appelsinblomst, der giver duften en unik og karismatisk identitet. Denne komplekse blanding er i harmoni med basens varme og træagtige noter af patchouli og cedertræ, der sammen skaber en langvarig og mindeværdig signatur.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.