TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Dior Sauvage Parfum EDP 100ml

  1. 100 ml, Herre
  2. Artikel nummer: 7029173000
På lager
705 DKK

Dior Sauvage Parfum EDP er en endnu dybere og mere intens tolkning af Diors ikoniske Sauvage, fremstillet til manden, der foretrækker en duft med uovertruffen styrke. Denne version af parfumen forstærker den vilde skønhed i dens originale version med rige noter af bergamotte, en varm orientalsk ambra og en blød, træagtig vaniljebase, der efterlader et langvarigt, sensuelt aftryk. Den komplekse sammensætning skaber en uimodståelig aura af mystik og maskulin elegance.

 

Duften kommer i en minimalistisk og stilren flakon, der afspejler dens kraftfulde natur, og herved repræsenterer Dior Sauvage Parfum det ultimative symbol på frihed og eventyr. Det er en duft, der udfordrer grænserne og er perfekt til den moderne mand, der ikke frygter at udtrykke sin individualitet og styrke.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.