TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Dior Miss Dior Rose&Rose EDT 100ml

  1. 100 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7029149000
På lager
918 DKK

Miss Dior Rose N' Roses Eau de Toilette er en eksplosion af blomstrende friskhed - en duft der fanger essensen af roser i deres mest levende og strålende form. Denne duft hylder den uendelige skønhed af roser, forenet med noter af geranium og bergamotte, der sammen skaber en levende og gnistrende komposition. Duften af er uforlignelig og frodig blomsterpragt, der både er forfriskende og dybt romantisk.

 

Miss Dior Rose N' Roses er en duft, der omfavner og fejrer kvindelighed i sin mest strålende og fortryllende form. Med sin elegante og feminine flakon udstråler denne duft glæde og optimisme og bliver et symbol på kærlighed og skønhed. Den perfekte duft til en moderne kvinde, der lever sit liv med lidenskab og altid efterlader et uforglemmeligt indtryk.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.