TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Dior Miss Dior BB EDT 100ml

  1. 100 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7029219000
På lager
894 DKK

Highland Park Dragon Legend er en eksklusiv og sofistikeret whisky fra de fjerne øer i Orkney, Skotland. Denne unikke drik er en hyldest til de legendariske vikingesagn om drager og helte. Med en alkoholprocent på 43,1% er denne whisky både stærk og karakteristisk, hvilket gør den til en favorit blandt whiskyentusiaster. Det er en røget og krydret single malt whisky med en rig og kompleks smagsprofil, der inkluderer nuancer af honning, tørret frugt, nelliker og en antydning af kanel.

 

h2

 

Highland Park Dragon Legend lagres på særligt udvalgte egetræsfade, hvilket giver whiskyen dens dybe gyldne farve og robuste, røgede karakter. Hver flaske er omhyggeligt forseglet for at bevare dens unikke smag og aroma. Nyd denne whisky i godt selskab, måske sammen med et stykke mørk chokolade eller en god cigar for at fremhæve dens rige smagsoplevelse. Highland Park Dragon Legend er ikke bare en whisky, det er en oplevelse værd at dele.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.