TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Chloe Nomade Naturelle Int EDP 50 EDP 50ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7022060000
På lager
577 DKK

Udforsk den frie ånd og den eventyrlystne sjæl hos Chloe Nomade Naturelle Int EDP. Denne eksklusive parfume er en hyldest til den moderne kvindes styrke og selvstændighed. Med en sofistikeret blanding af naturlige ingredienser tilbyder denne duft en unik kombination af friskhed og sensualitet. Fra første spray vækker duften dine sanser med dens sprudlende topnoter af mirabelblomme, før den overgår til et hjerte af freesia og egetræsblomst. Basenoten af egemos giver en jordagtig afslutning, som bliver på huden og skaber et varigt indtryk.

 

h2

 

Chloe Nomade Naturelle Int EDP er mere end bare en parfume - det er en oplevelse. Hvert spray er en invitation til eventyr, en påmindelse om frihed og en hyldest til den feminine ånd. Den elegante flakon, med dens gyldne detaljer og bueformede design, er lige så smuk at se på, som duften er at bære. Uanset om du bruger den til hverdag eller til særlige lejligheder, vil Chloe Nomade Naturelle Int blive din nye signaturduft.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.