TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Elixir 50ml

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Elixir 50ml

  1. 50 ml, Herre
  2. Artikel nummer: 7087084000
På lager
512 DKK

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Elixir er en kraftfuld og modig duft, skabt til den moderne mand, der er selvsikker, stærk og ikke er bange for at udtrykke sin individualitet. Denne udgave af Elixir tager den ikoniske Bad Boy-duft til et nyt niveau med en intens blanding af krydret rosenpeber, energisprudlende elemi og en rig base af læderakkorder. Denne unikke sammensætning skaber en magnetisk og uforglemmelig aura, der fanger essensen af maskulin elegance og eventyrlyst.

 

Den elegante flaske, formet som en lyn, afspejler duftens kraft og dynamik. Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Elixir er en hyldest til den moderne helt, hvis karisma og styrke er hans signatur. Denne duft er perfekt til manden, der står fast ved sine overbevisninger og møder verden med mod og beslutsomhed.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.