TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Burberry Goddess EDP 50ml

Burberry Goddess EDP 50ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7015078000
På lager
613 DKK

Burberry Goddess EDP er en fortryllende duft, der indkapsler essensen af moderne femininitet. Inspireret af den mytiske skønhed hos en gudinde er denne parfume en hyldest til den stærke, uafhængige og sofistikerede kvinde. Den åbner med en forfriskende topnote af saftige røde frugter, der glider over i et hjerte af rige blomsteragtigenoter. Basenoten er en varm blanding af vanilje og sandeltræ, hvilket giver duften en dyb og fængslende finish. Burberry Goddess er en duft, der er lige så unik som kvinden, der bærer den.

 

h2

 

Med sit elegante og stilfulde design er Burberry Goddess EDP den perfekte accessory til enhver lejlighed. Den er indkapslet i en luksuriøs flakon, dekoreret med Burberrys ikoniske ternede mønster, der udstråler tidløs elegance. Oplev den fortryllende kraft fra Burberry Goddess EDP, en duft, der er lige så uimodståelig som den er uforglemmelig.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.