TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

SKØN A Radiant Boost 40 ml

  1. 40 ml
  2. Artikel nummer: 430047
Snart på lager
262 DKK

SKØN A Radiant Boost er et revolutionerende hudplejeprodukt fremstillet for at vitalisere og opfriske din hud. Den lette formel er beriget med en kraftfuld blanding af vitaminer og antioxidanter, der arbejder sammen for at fugte og nære huden dybt. Den absorberes hurtigt, efterlader ingen fedtet følelse og er perfekt til daglig brug. Den unikke sammensætning hjælper med at udjævne hudtonen og giver en øjeblikkelig glød.

 

SKØN A Radiant Boost er perfekt for alle, der ønsker en frisk og strålende hud. Den er særligt effektiv i forhold til en træt og grå hud og giver øjeblikkelig opfriskning. Dette produkt er uden parabener, sulfater og er ikke testet på dyr, hvilket gør det til et etisk og sundt valg for din daglige hudplejerutine. Brug den regelmæssigt for at opnå en klarere og mere strålende hud.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.