TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Rituals Karma Kitchen Hand Balm

Rituals Karma Kitchen Hand Balm

  1. 175 ml
  2. Artikel nummer: 7268288000
På lager
78 DKK

Giv dine hænder den ultimative pleje med Rituals Karma Kitchen Hand Balm 175 ml. Denne eksklusive håndcreme har en særlig formel, der plejer og beskytter dine hænder, selv når du står over for de hårdeste udfordringer i køkkenet.

 

Rituals Karma Kitchen Hand Balm er beriget med nærende ingredienser, der fugter og blødgør huden. Dens rige og cremede formel absorberes hurtigt uden at efterlade en klæbrig følelse. Den danner en beskyttende barriere mod dagligt slid og hjælper med at bevare hændernes ungdommelige udseende.

 

Med den fortryllende duft af indisk rose og sød hvid lotus, er denne håndcreme en nydelse for dine sanser. Den efterlader en subtil duft, der bliver på huden i lang tid og giver en følelse af luksus og velvære.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.