TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Rituals Karma Hand Lotion

Rituals Karma Hand Lotion

  1. 70 ml
  2. Artikel nummer: 7268283000
På lager
78 DKK

Giv dine hænder en omsorgsfuld behandling med Rituals Karma Hand Lotion 70 ml. Denne rige og silkebløde håndcreme nærer og fugter dine hænder i dybden, mens den efterlader en fortryllende duft af indisk rose og sød hvid lotus.

 

Rituals Karma Hand Lotion er lavet med en let og hurtigabsorberende formel, der ikke efterlader en klistret eller fedtet følelse. Den er perfekt til hverdagsbrug og kan nemt tages med overalt for at give dine hænder et tiltrængt boost til enhver tid.

 

Denne håndcreme er mere end blot en fugtighedscreme. Det er et ritual for dine hænder, et øjeblik med ro og velvære midt i hverdagens hektiske tempo. Den plejende og beskyttende formel hjælper med at genoprette hudens blødhed og smidighed, samtidig med at den giver en subtil og langvarig skøn duft.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.