TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

SKØN Timeless Trio Anti Age Kit 90 ml

  1. 90 ml
  2. Artikel nummer: 430046
Snart på lager
319 DKK

SKØN Timeless Trio Anti Age Kit er en omfattende hudplejeserie fremstillet for at bekæmpe tegn på ældning og forbedre hudens generelle udseende og følelse. Dette eksklusive kit indeholder tre omhyggeligt udvalgte produkter, der arbejder i harmoni for at reducere fine linjer, rynker og give huden en mere ungdommelig glød. Først produkt i serien er en foryngende øjencreme rig på antioxidanter og aktive ingredienser, der bidrager til at fugte og genoplive en træt hud. Derefter følger en nærende dagcreme, der beskytter og styrker huden mod ydre påvirkninger. Endelig supplerer en intensivt genopbyggende natcreme rutinen ved at arbejde om natten for at genoprette hudens elasticitet og fasthed.

 

Hver produkt i SKØN Timeless Trio Anti Age Kit er fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet, der er omhyggeligt udvalgt for deres anti-aging egenskaber. De er uden skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer og er sikre og effektive for alle hudtyper, herunder sensitiv hud. Sættet er ikke kun en luksuriøs hudplejeoplevelse, men også et tiltag i forhold til en sundere, mere strålende hud. Regelmæssig brug af disse produkter afføder en mærkbart glattere, fastere og mere ungdommelig hudtone.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.