TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ecooking Day creme SPF 20 50ml

Ecooking Day creme SPF 20 50ml

  1. 50 ml
  2. Artikel nummer: 7251095000
På lager
255 DKK

Beskyt og fugt din hud med Ecooking Day Creme SPF 20. Denne luksuriøse dagcreme er specielt fremstillet for at give din hud optimal næring og beskyttelse, samtidig med at den hjælper med at bevare hudens ungdommelige glød. Denne creme er både miljøvenlig og skånsom mod huden takket være dens naturlige ingredienser. Derudover indeholder den solbeskyttelsesfaktor 20, som giver effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler. Med Ecooking Day Creme SPF 20 kan du være sikker på, at din hud får den pleje, den har brug for, hver dag.

 

h2

 

Ecooking Day Creme SPF 20 absorberes hurtigt af huden og efterlader den blød og fugtet uden at efterlade den fedtet. Dens lette formel gør den perfekt at bruge under makeup og den er velegnet til alle hudtyper. Uanset om du tilbringer dagen indendørs eller udendørs, giver Ecooking Day Creme SPF 20 din hud den beskyttelse og næring, den har brug for for at se frisk og strålende ud.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.