TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ecooking A-Vitamin 0,15% Capsules 120ml

Ecooking A-Vitamin 0,15% Capsules 120ml

  1. 120 ml
  2. Artikel nummer: 7251093000
På lager
261 DKK

Ecooking A-Vitamin 0,15% Capsules er et revolutionerende hudplejeprodukt designet for at give din hud den næring, den har brug for for at udstråle sundhed og ungdom. Hver kapsel er fyldt med 0,15% vitamin A, en kraftfuld antioxidant, som er kendt for sin anti-aging egenskaber. Dette produkt er perfekt til alle hudtyper og er særligt effektivt til at bekæmpe ældningstegn såsom fine linjer og rynker.

 

h2

 

Ved regelmæssig brug af Ecooking A-Vitamin 0,15% Capsules, kan du forvente at se mærkbare forbedringer i din huds tekstur og tone. Kapslerne er også nemme at bruge. Du skal blot påføre indholdet fra en kapsel på ren, tør hud hver aften inden du går i seng. Vågn op til en hud, der ser yngre, sundere og mere strålende ud for hver dag der går.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.