TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

LED tealight, Nordic white, 4x2,5 cm

LED tealight, Nordic white, 4x2,5 cm

  1. Artikel nummer: 340013
På lager
91 DKK

Piffany LED tealight i farven Nordic white er et elegant og praktisk LED-lys, der skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem. Dette lille LED-lys giver skæret fra et traditionelt fyrfadslys, men med alle fordelene, som moderne teknologi tilbyder. Den nordiske hvide farve tilfører en ren og minimalistisk følelse. LED-teknologien sikrer lang levetid og er energieffektiv, hvilket gør dette lys både miljøvenligt og omkostningseffektivt.

 

Piffany LED tealight er perfekt, når du vil skabe en indbydende og afslappende atmosfære. Det er ideelt til middagsbordet eller når du ønsker at tilføre et blødt lys til rummet. Dette LED-lys byder på et moderne touch, der forener tradition og innovation og tilbyder en sikker og bæredygtig løsning, så du trygt kan nyde lysets beroligende skær.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.