TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

LED pillar melted candle, Sandstone, 7,8x10 cm

LED pillar melted candle, Sandstone, 7,8x10 cm

  1. Artikel nummer: 340010
På lager
130 DKK

Piffany LED-pillar melted candle i farven Sandstone er et unikt og stilfuldt lys. Designet ligner et stearinlys, hvilket giver en autentisk og hyggelig følelse, mens dens sandstensfarvede overflade tilfører en varm og jordnær æstetik. Denne LED-lysstage er designet for at skabe en beroligende og imødekommende atmosfære i alle typer af indretningsmiljøer. Den er perfekt når du vil skabe en oplevelse og følelse af varme og hygge uden risikoen for åben ild eller stearin, der drypper.

 

LED-pillar melted candle er ikke kun en lyskilde, men også et dekorativt element i hjemmet. Dets energieffektive LED-lys sikrer langvarig og bæredygtig brug, hvilket gør det til et miljøvenligt alternativ. Lysestagen er ideel til afslappende aftenstunder, romantiske middage eller som en del af din daglige afslapningsrutine. Denne lysestage er den perfekte kombination af traditionel charme og moderne bekvemmelighed.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.