TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

CR2477 Battery, 3V, 2-pack

CR2477 Battery, 3V, 2-pack

  1. Artikel nummer: 340014
På lager
32 DKK

Piffany CR2477-batteriet, der fås i en praktisk pakke med 2 stk., tilbyder pålidelig og langvarig energi til en række enheder. Disse 3V-batterier er fremstillet for at levere en stabil og konsistent strømkilde. CR2477-batteriet er ideelt til brug i små elektroniske apparater som fjernbetjeninger, lommeregner, medicinske enheder og selvfølgelig i Piffanys sortiment af LED-lys.

 

Takket være Piffanys konstruktion af høj kvalitet og langvarige kapacitet er disse batterier et fremragende valg for at holde dine enheder kørende i længere tid. Hvert Piffany CR2477-batteri er omhyggeligt testet for at sikre optimal ydeevne og pålidelighed. Med Piffany CR2477-batteriet i denne 2-pak får du en højtydende og pålidelig strømkilde, klar til brug, når du har mest brug for det.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.