TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

C Battery, 1,5V, 2-pack

C Battery, 1,5V, 2-pack

  1. Artikel nummer: 340015
På lager
25 DKK

Piffany C Battery, tilgængelig i en praktisk pakke med 2 stk., er en essentiel energikilde til dine enheder, der kræver C-størrelse. Disse 1,5V-batterier er designet til at levere en konstant og pålidelig strømforsyning, hvilket er nødvendigt for enheder, der har brug for stabil og langvarig energi. De er perfekte til en række ting som legetøj, lommelygter og en række husholdningsartikler.

 

Disse alkaline batterier er designet af højeste kvalitet og med sikkerhed for øje. Piffany C-batterier garanterer ikke kun en langvarig ydeevne, men er også konstrueret til at være sikre, og har funktioner, der beskytter mod lækager og korrosion. Denne 2-pak tilbyder en praktisk og omkostningseffektiv løsning, så dine daglige enheder holdes i gang uden afbrydelser.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.