TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Plus-Plus Wild Animal 100 pcs

Plus-Plus Wild Animal 100 pcs

  1. Artikel nummer: 961003628
På lager
50 DKK

Plus-Plus Wild Animal 100 stk. er et engagerende og kreativt byggesæt, der tager børnene med på et eventyr til den vilde dyreverden. Dette sæt indeholder 100 dele i forskellige farver, specielt udvalgt til at skabe en række forskellige vilde dyr, fra løver til giraffer. Med Plus-Plus unikke design kan børnene nemt samle brikkerne for at bygge detaljerede og livlige figurer, hvilket fremmer deres fantasi og finmotoriske færdigheder.

 

Plus-Plus Wild Animal 100 stk. tilbyder en spændende og pædagogisk byggeoplevelse for børn over 5 år. Disse holdbare og sikre byggeklodser opmuntrer til kreativ tænkning og problemløsning. Med dette sæt kan børnene udforske en fascinerende verden af vilde dyr og udvikle vigtige færdigheder på en legende og underholdende måde.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.