TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Plus-Plus Vehicles/Glow 100 pcs

Plus-Plus Vehicles/Glow 100 pcs

  1. Artikel nummer: 961003629
På lager
50 DKK

Plus-Plus Vehicles/Glow 100 stk. tilbyder en spændende og innovativ byggeoplevelse med et ekstra element af overraskelse – de lyser i mørket! Dette sæt indeholder 100 specialbrikker designet til at bygge en række forskellige køretøjer, fra biler og lastbiler til fly og tog. Disse unikke, selvlysende brikker tilfører en ekstra dimension til børnenes konstruktioner, hvilket gør legen endnu mere fængslende, især i et mørkt rum.

 

Plus-Plus Vehicles/Glow 100 stk. stimulerer både kreativitet og finmotoriske færdigheder hos børn over 5 år. Ved at konstruere og lege med disse lysende køretøjer opfordres børnene til problemløsning og rumlig tænkning. Dette sæt er ikke kun sjovt legetøj, men også et fremragende pædagogisk værktøj, der kombinerer indlæring med underholdning. Børnene fascineres af, hvordan deres kreationer lyser i mørket, hvilket tilfører en ekstra magisk følelse til deres leg.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.