TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Plus-Plus Color Cars 200 pcs

Plus-Plus Color Cars 200 pcs

  1. Artikel nummer: 961003626
Snart på lager
96 DKK

Plus-Plus Color Cars 200 stk. er et kreativt og innovativt byggesæt, der inspirerer til timer af fantasifuld leg. Dette sæt indeholder 200 farverige Plus-Plus-brikker, perfekte til at bygge og designe en række forskellige farverige biler. Med deres unikke form og enkle måde at blive sat sammen på, giver disse brikker børn mulighed for at skabe detaljerede og kreative konstruktioner.

 

Plus-Plus Color Cars 200 stk. er en sjov og pædagogisk oplevelse, der er perfekt for børn over 5 år. Disse holdbare og sikre byggeklodser opmuntrer til problemløsning og rumlig tankevirksomhed samtidig med, at de giver uendelige muligheder for individuel leg eller gruppespil. Med dette sæt kan børn dykke ned i en verden af byggefærdigheder og kreativitet, samtidig med at de udvikler andre vigtige færdigheder og opmuntrer til sjovt.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.