TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Plus-Plus Characters 2 100 pcs

  1. Artikel nummer: 961003627
På lager
52 DKK

Plus-Plus Characters 2, 100 stk. er et stimulerende og underholdende byggesæt, der opmuntrer til kreativitet og fantasi. Dette pakke indeholder 100 innovative Plus-Plus-brikker, perfekte til at skabe en række forskellige figurer og karakterer. Med deres unikke form og enkel måde at kunne sammensættes på, er disse brikker ideelle til børn, så de kan skabe detaljerede og fantasifulde kreationer, hvilket bidrager til at forbedre deres finmotorik og kreativitet.

 

Designet til børn fra 5 år og op, tilbyder Plus-Plus Characters 2, 100 stk. en legende og lærerig byggeoplevelse. Disse robuste og sikre byggeklodser fremmer problemløsning og rummelig bevidsthed, samtidig med at de giver uendelige muligheder for både individuel leg og gruppeleg. Med dette sæt kan børn udforske en verden af konstruktion og fantasi, mens de udvikler vigtige færdigheder på en sjov og engagerende måde.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.