TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Rosendahl Barware Skänk- och vinpropp

  1. Artikel nummer: 320002
På lager
196 DKK

Rosendahl Barware Hælde- og Vinprop er et elegant og funktionelt tilbehør, der hjælper dig med at opbevare åbnede vinflasker. Dette produkt af høj kvalitet er lavet af rustfrit stål og gummi, hvilket garanterer holdbarhed og effektivitet. Den er designet til at passe til alle typer flasker og er perfekt til at forsegle en åben vinflaske, så smagen og aromaen bibeholdes. Dens flotte design, med Rosendahls karakteristiske strømlinede æstetik, gør den til en stilfuld detalje på middagsbordet eller i baren.

 

h2

 

Rosendahl Barware Hælde- og Vinprop er ikke kun praktisk, den er også nem at bruge. Den sidder sikkert og tæt på flasken, hvilket forhindrer lækage og luft. Derudover er den let at rengøre og kan nemt skylles under rindende vand. Med denne hælde- og vinprop kan du nyde din vin i lang tid helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.