TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Kay Bojesen Sparvar par

  1. Artikel nummer: 961002130
Snart på lager
355 DKK

Invester i tidløs dansk design med Kay Bojesen Spurvepar. Disse charmerende træfigurer er skabt af den verdensberømte danske designer Kay Bojesen, hvis kærlighed til træ og øje for detaljer tydeligt kommer til udtryk i alt hvad han skabte. Spurvene er lavet af bæredygtigt træ af høj kvalitet og har en slående enkelthed i deres design, der gør dem til det perfekte supplement til ethvert hjem. De er malet i bløde, naturlige farver, der komplimenterer enhver indretningsstil og tilfører et varmt touch.

 

Kay Bojesen Spurve par er mere end blot dekorative genstande; de er en hyldest til den skandinaviske designs renhed og funktionalitet. Hver spurv er unik, med sin egen personlighed, der kommer til udtryk i de nøje udformede detaljer. De er perfekte at stille op som et par på en hylde, i vindueskarmen eller på skrivebordet og tilfører en følelse af ro og harmoni til dit rum. Disse spurve er ikke kun en smuk gave til designelskere, men også en arv der kan gives videre til kommende generationer.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.