TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Kay Bojesen Songbird Hope

  1. Artikel nummer: 320001
Snart på lager
489 DKK

Kay Bojesen Songbird Hope er en charmerende og tidløs indretningsdetalje, der formidler en følelse af håb og glæde i hjemmet. Denne lille sangfugl er skabt af den berømte danske designer Kay Bojesen, hvis passion for træ og håndværk resulterede i en række ikoniske designobjekter. Songbird Hope er lavet af træ af høj kvalitet og malet i bløde, harmoniske farver, der giver et beroligende udtryk. Med sit enkle og stilrene design passer denne fugl perfekt ind i alle typer af indretningsstile, lige fra det moderne til det klassiske.

 

h2

 

Kay Bojesen Songbird Hope er mere end bare en smuk indretningsdetalje, det er også et symbol på håb. Navnet Hope, afspejler Bojesens ønske om at skabe genstande, der formidler positive følelser og inspirerer til glæde og håb. Denne lille fugl er en perfekt gave til nogen du holder af, eller hvorfor ikke som en smuk detalje i dit eget hjem?

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.