TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

King Of Scots

King Of Scots

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 160032
På lager
160 DKK

Udforsk de rige smagsoplevelser af skotsk whisky med King Of Scots. Denne unikke drik er en hyldest til Skotlands lange tradition inden for whiskyproduktion og tilbyder en dyb, kompleks smagsprofil, der er både tiltalende og sofistikeret. Hver flaske er omhyggeligt fremstillet for at sikre en autentisk oplevelse, med en afbalanceret blanding af malt- og grain whisky, der afspejler den sande karakter af skotsk whisky. Med sin rige gyldne farve og karakteristiske aromaer af egetræ, krydderier og et strejf af citrus er King Of Scots en whisky, der kan nydes ved særlige lejligheder.

 

h2

 

King Of Scots er en rejse gennem Skotlands historie og kultur. Hver slurk afslører nye lag af smagsoplevelser, fra den første sødme til den lange, varme eftersmag. Uanset om du er en dedikeret whiskykender eller nybegynder inden for whisky, vil King Of Scots give dig en uforglemmelig oplevelse. Nyd den ren, med is eller som base for dine yndlingscocktails.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.