TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Kilbeggan

Kilbeggan

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590712
På lager
191 DKK

Kilbeggan Irish Whiskey er en dejlig whiskey fra hjertet af Irland, hvis rødder går tilbage til 1757. Denne bløde whiskey er et mesterværk af traditionelt håndværk, destilleret på et af øens ældste aktive destillerier. Med sin milde og søde profil, fremhævet af noter af vanilje, honning og en subtil krydret undertone, tilbyder Kilbeggan en velafbalanceret smagsoplevelse, der er lige så indbydende for nybegynderen som for den erfarne whiskykender.

 

Hver slurk af Kilbeggan er en hyldest til irsk gæstfrihed og håndværk. Den traditionelle dobbeltdistilleringsproces giver en rund og fyldig karakter, der afrundes med en blød og varm eftersmag. Kilbeggan byder på en alsidig og behagelig whiskyooplevelse, uanset om den serveres ren, med vand eller som en del af en klassisk cocktail.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.