TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Jameson Triple

Jameson Triple

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590688
På lager
275 DKK

Jameson Triple er en hyldest til irsk whiskykunst, hvor tradition møder innovation for at skabe en exceptionelt blød og velafbalanceret drik. Denne særlige udgave bygger på Jamesons arv af trippeldestilleret whisky, der modnes i både amerikanske bourbonfade og europæiske sherryfade. Resultatet er en rig og nuanceret smagsprofil, der forener søde, nøddeagtige noter med en subtil krydret tone og strejf af vanilje.

 

Jameson Triple er en alsidig whisky, der kan nydes ren, med is eller som en del af en sofistikeret cocktail. Dens unikke og indbydende karakter gør den til en favorit ved sociale arrangementer og mere intime sammenkomster. Hver flaske er en invitation til at udforske den rige smagsverden af Jameson, en whisky, der står for kvalitet og håndværk. Uanset lejligheden tilbyder Jameson Triple en uforglemmelig oplevelse, der fejrer den irske whiskys tradition med et moderne twist.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.