TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Highland Park Dragon Legend

Highland Park Dragon Legend

  1. 70 cl, 43.1%
  2. Artikel nummer: 8590715
På lager
525 DKK

Highland Park Dragon Legend er en eksklusiv og sofistikeret whisky fra de fjerne øer i Orkney, Skotland. Denne unikke drik er en hyldest til de legendariske vikingesagn om drager og helte. Med en alkoholprocent på 43,1% er denne whisky både stærk og karakteristisk, hvilket gør den til en favorit blandt whiskykendere. Det er en røget og krydret single malt whisky med en rig og kompleks smagsprofil, der inkluderer toner af honning, tørret frugt, nelliker og islæt af kanel.

 

h2

 

Highland Park Dragon Legend lagres på særligt udvalgte egetræsfade, hvilket giver whiskyen dens dybe gyldne farve og kraftige, røgede karakter. Hver flaske er omhyggeligt forseglet for at bevare den unikke smag og aroma. Nyd denne whisky i godt selskab, måske sammen med et stykke mørkt chokolade eller en god cigar for at fremhæve de rige smagsoplevelser. Highland Park Dragon Legend er ikke bare en whisky, det er en oplevelse værd at dele.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.