TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 1

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 1

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8690220
På lager
454 DKK

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 1 er en eksklusiv skotsk single malt whisky, der repræsenterer det bedste af Glenfiddichs tradition og håndværk. Denne uovertrufne drik er resultatet af en unik modningsproces i et særligt udvalgt fad, VAT 1, der giver whiskyen dens distinkte og komplekse smagsprofil. Med en rig gylden farve og en duft af frugt, honning og krydderier er hver slurk af denne whisky en oplevelse i sig selv.

 

h2

 

Glenfiddich Perpetual Collection VAT 1 er ikke bare en whisky, den er et kunstværk. Hver flaske er omhyggeligt forseglet og leveres i en eksklusiv trækasse, hvilket gør den til den perfekte gave til den sande whiskykender eller som et prestigefyldt supplement til din egen samling. Denne whisky er en hyldest til Glenfiddichs lange historie og lidenskab for håndværket og tilbyder en smagsoplevelse, der er lige så dyb og varig som destilleriets arv.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.