TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Bruichladdich 14,3

Bruichladdich 14,3

  1. 70 cl, 61.4%
  2. Artikel nummer: 8690230
Snart på lager
1421 DKK

Bruichladdich 14.3 er en distinkt og eksklusiv skotsk whisky, der skiller sig ud med sin sofistikerede smag og elegante flaske. Denne unikke drik kommer fra det ærværdige Bruichladdich destilleri, beliggende på den smukke ø Islay i Skotland, og kendt for sine traditionelle destillationsmetoder og høje kvalitetsstandarder. Med en alkoholprocent på hele 61,4% er denne whisky intens, men samtidig balanceret, hvilket giver en rig og dyb smagsoplevelse.

 

h2

 

Når du åbner flasken med Bruichladdich 14.3 bliver du mødt af indbydende duftnoter af honning, egetræ og en subtil antydning af røg. Smagen er kompleks og velstruktureret med islæt af karamel, mørk chokolade og en let røget tone, der afrunder oplevelsen. Eftersmagen er lang og varm med en behagelig sødme, der bliver i munden længe. Denne whisky er perfekt at nyde alene, men kan også kombineres med en god cigar eller et stykke mørk chokolade for en ekstra luksuriøs oplevelse.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.