TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Bruichladdich 14.1

Bruichladdich 14.1

  1. 70 cl, 59.6%
  2. Artikel nummer: 8690228
På lager
1090 DKK

Bruichladdich 14.1 er en udsøgt single malt whisky fra det ærværdige destilleri Bruichladdich, beliggende på øen Islay i Skotland. Denne unikke whisky er kendt for sin rige karakter og komplekse smagsprofil. Med en alkoholprocent på 59,6% leverer den en kraftig, men samtidig blød smagsoplevelse. Hver flaske er omhyggeligt fremstillet for at sikre den højeste kvalitet, hvilket gør denne whisky til et fremragende valg for både samlere og whiskyentusiaster.

 

h2

 

Bruichladdich 14.1 byder på en harmonisk blanding af forskellige smage med noter af honning, egetræ, citrus og et subtilt strejf af røg. Dens lange og varme eftersmag indbyder til en nydelsesfuld stund. Den opbevares i en elegant flaske, der afspejler dens sofistikerede indhold. Denne whisky er ikke kun en fornøjelse for ganen, men også et visuelt kunstværk, der fortjener en plads i enhver hjem. Nyd Bruichladdich 14.1 i godt selskab eller forkæl dig selv med denne fantastiske drik.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.