TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Tito's Handmade Vodka

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590749
På lager
192 DKK

Tito's Handmade Vodka er en amerikansk klassiker, der kan prale af en tradition for håndværk og kvalitet. Destilleret i Austin, Texas, fra de fineste majskerner, tilbyder Tito's en blød og ren smag, der er både subtil og kraftfuld. Denne vodka er lavet i små partier, hvilket sikrer, at hver flaske har en unik karakter og den højeste kvalitet. Den omhyggelige destillationsproces resulterer i en vodka, der er perfekt både til sofistikerede cocktails og til at nyde ren.

 

Tito's Handmade Vodka er en fejring af amerikansk håndværk og innovation. Dens enkle, men stilfulde emballage afspejler mærkets engagement i autenticitet og kvalitet. Uanset om du er en vodkaentusiast eller bare værdsætter fin spiritus, så er Tito's et fremragende valg, der løfter enhver lejlighed til et nyt niveau.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.