TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Absolut EOY23 Mosaik

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8690222
Snart på lager
185 DKK

Absolut EOY23 Mosaik er en limited edition af Absoluts ikoniske vodka, skabt for at fejre året 2023. Denne specielle udgave fanger opmærksomheden med sin spektakulære flaske, der prydes af et farverigt og intrikat mosaikdesign. Designet afspejler ikke kun festlighederne omkring årsskiftet, men også Absoluts engagement i kunst og kreativitet. Vodkaindholdet i flasken er af samme høje kvalitet som altid, destilleret fra den fineste svenske hvede og med en ren og blød smag.

 

Absolut EOY23 Mosaik er det perfekte valg, når det nye år skal skåles ind. Dens unikke design gør den til en fantastisk gave eller et mindeværdigt supplement til nytårsfesten. Denne vodka er desuden fremragende, når du ønsker at skabe elegante cocktails eller at nyde ren for at få en autentisk smagsoplevelse.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.