TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Villa Vetti Ripasso DOC Superiore

Villa Vetti Ripasso DOC Superiore

  1. 75 cl, 13.5%
  2. Italien
  3. Artikel nummer: 170077
Snart på lager
84 DKK

Villa Vetti Ripasso DOC Superiore er en eksklusiv italiensk rødvin, en sand hyldest til landets rige vinarv. Denne udsøgte vin er lavet ved hjælp af den traditionelle Ripasso-metode, hvor vinen gennemgår en gæring nummer to sammen med drueskallerne fra Amarone-produktionen. Resultatet er en dyb rødvin med komplekse smagsnoter. Den dufter af mørke kirsebær, blommer og subtile antydninger af vanilje og krydderier fra lagringen på egetræsfade.

 

Villa Vetti Ripasso er et perfekt valg for en alsidig oplevelse. Dens mangefacetterede karakter gør den til et fremragende supplement til rødt kød, vildt og modne oste. Server den ved 16-18°C for at nyde dens dybde og kompleksitet fuldt ud. Hvert glas af denne vin byder på en rejse gennem hjertet af Veneto-regionen, hvilket gør den til et fremragende valg for både vinelskere og dem, der ønsker at opdage Ripasso-vinernes fortryllende verden.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.