TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Quercecchio Brunello di Montalcino DOCG

  1. 75 cl, 14.5%
  2. Italien
  3. Artikel nummer: 170074
Snart på lager
153 DKK

Quercecchio Brunello di Montalcino er en vinoplevelse for feinschmeckeren. Denne italienske rødvin, lavet på Sangiovese druer, stammer fra den maleriske region Montalcino i Toscana. Vinen har en dyb rubinrød farve og en rig aromatisk profil med islæt af modne røde frugter, krydderier og en subtil note af eg. Smagen er kraftfuld og kompleks med velafbalancerede tanniner og en lang eftersmag, der efterlader et varigt indtryk.

 

h2

 

Quercecchio Brunello di Montalcino DOCG byder på en rejse til hjertet af italiensk vindyrkning. Hver flaske afspejler det håndværk og den passion, der ligger i at skabe denne enestående vin. Takket være en lagring på mindst fire år, heraf to på egetræsfade, udvikler den en sofistikeret karakter, der højner hvert måltid. Perfekt at servere til rødt kød, vildt eller modne oste.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.