TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Marquis de Saint-Peyre Haut Médoc

Marquis de Saint-Peyre Haut Médoc

  1. 75 cl, 13.5%
  2. Frankrig
  3. Artikel nummer: 170075
Snart på lager
91 DKK

Udforsk den rige og dybe smag af Marquis de Saint-Peyre Haut Médoc, en fransk rødvin, der tager din vinoplevelse til nye højder. Denne vin af høj kvalitet kommer fra det prestigefyldte vinområde Haut Médoc i Bordeaux, Frankrig, kendt for sine exceptionelle vine. Hver flaske er omhyggeligt fremstillet med traditionelle vinfremstillingsmetoder, hvilket giver en elegant og sofistikeret smagsprofil. Med toner af mørke bær, krydderier og et subtilt strejf af egetræ tilbyder denne vin en balanceret og langvarig finish.

 

h2

 

Marquis de Saint-Peyre Haut Médoc har en dyb rød farve og en silkeblød tekstur, der gør hver mundfuld til en fornøjelse. Perfekt at servere ved særlige lejligheder eller at nyde alene efter en lang dag. Denne vin er desuden fremragende til rødt kød, vildt og modne oste.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.