TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Mafi Rosso BiB

Mafi Rosso BiB

  1. 300 cl, 14.5%
  2. Italien
  3. Artikel nummer: 170076
På lager
147 DKK

Mafi Rosso BiB er en lækker rødvin med en perfekt balance mellem kvalitet og kvantitet. Vinen kommer i en praktisk Bag-in-Box, hvilket gør den til et perfekte valg til store sammenkomster eller lange middage. Mafi Rosso er kendt for sin rige, frugtagtige smag med islæt af mørke bær, krydderier og en subtil note af eg. Dens dybrøde farve og fyldige aroma gør den til en nydelse for alle sanser.

 

h2

 

Mafi Rosso er ikke kun en oplevelse i sig selv, det er også en vin, der passer godt til en række retter. Den komplementerer smag fra både kød og ost samt pasta og pizza. Det er en vin, der kan nydes både til hverdag og ved særlige lejligheder. Med Mafi Rosso BiB 3,00 L kan du byde alle dine gæster på en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.