TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Blossa 2023

Blossa 2023

  1. 75 cl, 15%
  2. Artikel nummer: 8690221
Snart på lager
84 DKK

Blossa 2023 er en eksklusiv årgangsgløgg, der byder på en unik smagsoplevelse. Hvert år lancerer Blossa en ny spændende variant, og 2023-udgaven er ingen undtagelse. Årets gløgg henter inspiration fra Gamla Stan i Stockholm. Denne gløgg er lavet af omhyggeligt udvalgte ingredienser, der giver drikken dens rige og velbalancerede smag. Med en base af kraftig rødvin, suppleret med en hemmelighedsfuld blanding af krydderier og bær, tilbyder Blossa 2023 en smagsrejse ud over det sædvanlige.

 

h2

 

Blossa 2023 er en helhedsoplevelse. Flaskens design er lige så tiltalende som indholdet, med et elegante etiket, der afspejler årets tema. Denne gløgg passer perfekt til alle julens lejligheder, uanset om det er til adventshygge, gløggaften eller som en varm fordrink juleaften.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.