TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ron Sostenible 8y

Ron Sostenible 8y

  1. 70 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590701
På lager
348 DKK

Ron Sostenible 8yo er en udsøgt rom, der fejrer håndværk og kvalitet i hver eneste dråbe. Denne nøje udvalgte blanding har været lagret i otte år, hvilket giver den en dyb og rig smagsprofil med noter af vanilje, karamel og en antydning af tropisk frugt. Dens bløde og afbalancerede afslutning gør den til en favorit blandt rom-entusiaster og dem, der værdsætter en ægte smagsoplevelse.

 

Ron Sostenible 8yo er en premium rom, der tilbyder en unik kombination af nydelse og bevidsthed, perfekt til dem, der værdsætter kvalitet i lige så høj grad som smag. Den elegante flaske og den dybe gyldne farve gør den til en udsøgt gave eller en værdifuld tilføjelse til din egen samling. Kan nydes ren eller i sofistikerede cocktails.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.