TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

St Remy Brandy

St Remy Brandy

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8316735
På lager
209 DKK

St-Rémy VSOP er en brandy med tilsat smag, der legemliggør den ikoniske og historiske smag af St-Rémy. En ravfarvet brandy med strejf af guld. Denne drik byder til at starte med på livlighed, der hurtigt giver plads til frugtagtige noter af abrikos, fersken, stikkelsbær og jordbær. Blomsteragtige aromaer er subtilt blandet med noter af vanilje og træ. Den varige følelse er behagelig og harmonisk. En herlig oplevelse for flere sanser. Delikate og afbalancerede noter af frugt og træ efterfulgt af en storslået vaniljeafslutning. St-Rémy Autentic VSOP er en brandy, der kan drikkes som aperitif eller bruges som drikkevareingrediens. Drinks som Brandy Alexander og Singapore Sling er meget populære klassikere i barer over hele verden.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.