TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Mathildas jul Irish cream kaffe

  1. 250 g
  2. Artikel nummer: 200042
På lager
65 DKK

Fejr julen med en kop af Sockerbageriet Mathildas jul Irish Cream kaffe - en ægte smagsoplevelse, der forgylder din vinter. Denne eksklusive kaffeblanding er omhyggeligt udvalgt og ristet for at give en rig, fuldendt smag med en blød og cremet undertone af irsk fløde. Hver kop byder på en perfekt balance mellem stærk kaffe og sød, blød fløde, hvilket gør den til et fremragende valg for alle kaffeelskere.

 

h2

 

Mathildas jul Irish Cream kaffe fra Sockerbageriet er mere end bare en drik - det er en oplevelse. Nyd dens unikke smagsprofil, når du varmer dig ved pejsen, tager en pause fra juletravlheden eller bare ønsker et øjeblik for dig selv. Hver pakke er fyldt med hele bønner for at bevare smagen og aromaen, hvilket garanterer, at du får en frisk og velsmagende kop kaffe hver gang.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.