TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Grönt vinterte i plåtburk

  1. 80 g
  2. Artikel nummer: 200041
Snart på lager
78 DKK

Nu kan du forvandle dine vinteraftener til hyggelige stunder med Sockerbageriet Grøn vinterte i en dåse på 80g. Denne specielle blanding af grøn te er skabt for at varme din sjæl i de kolde vintermåneder. Hver dåse indeholder 80 gram af denne udsøgte te, omhyggeligt udvalgt og blandet for at give en rig, fyldig og afrundet smag. Den charmerende dåse giver en nostalgisk følelse og beskytter også teen, så den forbliver frisk i længere tid.

 

h2

 

Nyd dens dybe smag, som har en perfekt balance mellem den naturlige sødme fra grøn te og de subtile krydderier, der giver den en ekstra varmende følelse. Denne dåse er den perfekte gave til teelskeren i dit liv, eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en kop af denne vidunderlige te? Med Sockerbageriet Grøn vinterte bliver hver kop te et lille øjeblik af luksus i hverdagen.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.